خوشبختانه امروزه محافظهای صفحه نمایش یا به عبارتی گلس صفحه نمایش، برخلاف گذشته با قیمتی خیلی ارزان در بازار موجود هستند و در واقع میتوان گفت از هر جنبه شفا یافتهاند.
این گلسهای گوشی موبایل به سه دسته گوناگون بخش میشوند که این سه تقسیم شامل گلسهای PET Film، TPU و در پایان گلس مورد علاقه ما محافظ صفحه نمایش حرارت میباشد.به دو روش می توان محافظ صفحه را استفاده کرد. در این مطلب به بررسی هر کدام از گلسها بهطور جداگانه میپردازیم و مزایا و معایب هریک از آنها را بیان میکنیم.
راهنمای خرید گلس گوشی
میدانید چند نوع گلس گوشی گوشی داریم؟ در این مقاله میتوانید به راحتی گونه ها گلس گوشی و قابلیتها و تفاوتهای گلسها را بخوانید و هر کدام را بیشتر و بهتر بشناسید.
گلس گوشی موبایل PET Film
گلس گوشی موبایل PET که مخفف عبارت “polyethylene terephthalate” است، که با توجه به کاربردشان در انواع مختلف موجود هستند. یک سمت این گونه گلسها از ماده پلیاستر به اتفاق با لایه پوششی مات ضد خش و سمت سایر آنها از سیلیکون چسبنده ساخته شده است.
آن دسته از گلسهای محافظ صفحه نمایش PET که کیفیت بالایی دارند. این نکته نیز گفتنی است که این گلسها تاثیر چندانی در محافظت از گوشی همراه ندارند. وانگهی این نکته را نیز به یاد داشته باشید که اثر ضد خش بودن این گلسها به احسان گلسهای شیشهای Gorilla نیست؛ زیرا که گلسهای PET فقط برای بازدارندگی از به جا ابقاء نشان انگشت، خط و خش سکه و کلید روی صفحه نمایش بهکار میروند.
یک نکته منفی که میتوان برای این گلسها برشمرد جنس پلاستیک آنهاست که در پرتو تابش نور خورشید و چربی دست کاربر، رنگشان تغییر میکند که این پدیده کارایی منفی قابل توجهی در زیبایی گلس دارد.
و در پسین لازم است بدانید که این گلسها با بها ارزان در بازار موجود هستند. پس اگر متعلق به تقسیم افرادی هستید که گوشی قدیمی یا ارزان بها دارید و به پیگیری گلسی با بها ارزان میگردید.
به شما خرید گلس محافط صفحه نمایش PET را رهنمود میدهیم. اگر چه مهم نیست چه برندی از این نوع گلس را خریداری کنید؛ ولی با این وجود، برندهای مطرح و شناخته شده شانس فروش بیشتری دارند و با هر حادثه ناخواستهای از روی صفحهنمایش جدا نمیشوند.
گلس گوشی موبایل TPU
دومین گونه گلسی که قصد داریم به شرح ویژگیهای آن بپردازیم، گلس TPU که مخفف عبارت “thermoplastic polyreuthane” میباشد است.
این گونه پلاستیک که استفاده از آنها در حال افزایش است، ویژگیهایی از قبیل ضد خش، ضد چربی، حالت ارتجاعی و سختی بیشتر دارد. از آنجا که مادهای که در این گونه گلس به کار رفته خاصیت ارتجاعی از خویش پرتو میدهد.
این توانایی به این معنا است که بعد از وارد شدن خط و خشهای غیر شدید اغلب ترکیب و سلامت گلس حفظ شود.
با صرف هزینه بیشتر، مطمئنا گلس محافظ صفحه نمایش TPU گزینههای بهتری نسبت به گلس محافظ PET خواهند بود. زیرا که گلس محافظ صفحه نمایش TPU کارایی محافظتی بالاتری دارد. و لمس آنها به اثناء پیمان اخذ بر روی نمایشگر تجربه بهتری خواهد بود.
گلس گوشی موبایل حرارت دیده
حال میخواهیم به بررسی محافظهای صفحهنمایش که گلسهای گرما دیده نام دارد بپردازیم. بدون دودلی خرید گلس گوشی موبایل حرارت دیده بهترین پیشنهادی است که میتوانید. برای محافظت از صفحه نمایش خود اتخاذ کنید. زیرا از بهترین مواد اولیه در ساخت این گونه گلس به پیشه برده شده. که مایه افزایش کیفیت این نگهبان صفحه نمایشها شده است.
این محافظ صفحه از چندین لایه بسیار قدرتمند ایجاد شده است. بهطوری که از یک لایه جذب کننده شوک سیلیکونی در انتهای لایهها و سپس از یک لایه PET Film و یک لایه چسب شفاف برای چسباندن این دو لایه با دو لایه بعدی یعنی لایه شیشه حرارت دیده. و یک لایه پوشش اولفوبیک (چربیگریز) ساختن شدهاند.
همگی قابلیتهای این گلس از آنگونه ضد خش، ضد چربی بودن و محافظت در مساوی ضربه در ورقهای به ضخامت ۰٫۴ میلیمتر جمعآوری شده. که نصب آن به مراتب راحتتر از گلسهای TPU و PET میباشد. خرید گلس نیلکین برای کاربرانی که به دنبال گلسی با این خاصیت هستند گزینه مناسبی میباشد.
در ضمن این گلسها پرتو ضد انعکاسی نور دارند و شدت روشنایی تابشی را کاهش میدهند. پوشش اولفوبیکی که در این گلسها بهکار رفته باعث شده لغایت جذب اثر انگشت بر روی آن کمتر شود. برخلاف شیشههای Gorilla Glass 3، گلس گوشی موبایل گرما دیده. در مقابل اثر خاک نیز پایداری دارد که مایه شده افرادی که دائما به کنار میروند. بهراحتی بتوانند از این گونه گلسها کاربرد کنند.
حال میخواهیم این گلسها را از دید محافظت در برابر ضربه بررسی کنیم. گلسهای حرارتدیده با نرخ سختی مواد ۸H و ۹H به بازار عرضه شدهاند. که این نرخ به این معناست که این گلسها سختی لازم را برای محافظت در برابر هر گونه خراشی را دارند.
روشهای نصب خشک و مرطوب
روش خشک به این صورت است که گلس با به کارگیری الکتریسیته ساکن به صفحهنمایش میچسبد. همانطور که میبینید در این روش از هیچ نوع چسبی استفاده نشده است.
برای چسباندن گلس مورد نظر، باید نمایشگر خویش را عاری از هر نوع گرد و خاک کنید. ابتدا باید صفحه نمایش گوشی موبایل خویش را کاملا تمیز کنید. سپس گلس را در جای درست خویش پیمان دهید و آن را بچسبانید.
مزیتی که میتوان برای گلسهای خشک برشمرد این است. که به هنگام پیمان دادن اشتباه این گلسها و در چهره نفوذ یکتا و خاک، بهراحتی میتوان آن را از محل خویش درآورد. و بار سایر بهدقت در محل اصلی خود پیمان داد.
ولی در شیوه تر باید مایعی را به ذیل گلس اسپری کنید. حال شما موظف هستید. گلس نمور پلاستیکی را با دقت کامل در محل اصلی خود پیمان دهید. در این مرحله افزودن مایع باعث سنگینی گلس و برآیند اینکه لیز خوردن آن روی صفحه نمایش میشود .که قرار دادن گلس را بر روی نمایشگر با مشکل روبهرو خواهد کرد.
نتیجهگیری
امروزه خرید لوازم جانبی گوشی موبایل به دلیل تنوع و قیمتهای گوناگون و نبود. مرجعهای پسندیده به امری سخت تبدیل شده است. نگهبان صفحه نمایش گلس گوشی نیز از این قاعده مستثنی نیست. باید بگوییم که اگر به تعقیب گلس سادهای میگردید، محصولات PET Film بهترین گزینه برای شماست. گلسهای TPU اگر چه در بازار به وفور یافت نمیشوند اما بها مناسب و سختی قابل قبولی دارند و آخر الامر گلسهای حرارت دیده بالاترین میزان محافظت را برای شما فراهم میآورند ولی در برابر بها بالایی نیز دارند. در پایان با پروا به توضیحات بیان شده با توجه به نوع بیچارگی و سطح مالی خود میتوانید گلس مورد عقیده خویش را خریداری کنید.
سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر کنم و امیدوارم باعث
ایجاد انگیزه براتون بشه
سلام تشکر از شما بابت لطفی که دارید.
تلاش ما اراِه خدمات با کیفیت به شما دوستان عزیز است.
اقا لینک مطلبو من پیدا نکردم.میشه راهنماییم
کنید؟
کدام مطلب مد نظر شماست؟
بفرمائید تا لینک را برای شما ارسال کنم